Competitive intelligence v organizaci - Špingl, Ivan
Definícia pojmu Competitive intelligence (CI). Competitive intelligence verzus Business intelligence. Zameranie sa na vonkajšie prostredie a správanie konkurencie. Funkcia CI v organizačnej štruktúre podniku. Využitie CI v podnikovej praxi. Systematické vyhľadávanie, zhromažďovanie a analyzovanie relevantných informácií o konkurentoch.