Komparácia trhu podielových fondov v krajinách V4 - Jakub, Peter
Porovnanie krajín V4 z pohľadu ich spoločnej interakcie a pôsobenia na jednotnom európskom trhu podielových fondov. Vývoj objemu aktív vo fondoch krajín V4. Podiel peňažných fondov na trhu fondov v krajinách V4. Podiel dlhopisových fondov na trhu fondov v krajinách V4. Podiel zmiešaných fondov na trhu fondov v krajinách V4.