Efektivní CRM strategie - Králíček, Vladimír
Delenie systému CRM na operatívnu, kolaboratívnu a analytickú zložku. Hlavný cieľ CRM systému. Efektívna CRM stratégia. Zákaznícky softvér. Riziká spojené s CRM.