Financovanie neziskových organizácií - Hrašková, Dagmar
Zdroje príjmov pre neziskové organizácie. Spôsoby financovania neziskového sektora. Financovanie neziskových organizácií zo štátnych zdrojov. Financovanie neziskových organizácií zo súkromných zdrojov. Financovanie neziskových organizácií z individuálnych zdrojov. Samofinancovanie a podnikanie neziskových organizácií. Charakteristika fundraisingu.