Operačný program poradenských služieb v pôdohospodárstve SR od 2007
Poskytovanie poradenských služieb pre farmárov v súvislosti s uplatňovaním krížového plnenia (Cross compliance) v agrosektore členských krajín EÚ. Minister pôdohospodárstva SR. Agroinštitút Nitra. Národné lesnícke centrum. Rezortné inštitúcie. Pôdohospodársky poradca. Celoživotné vzdelávanie poradcov. Informačná databáza poradenského systému.