Tvorba výukových a výzkumných případových studií - Štrach, Pavel
Náležitosti dvoch rozličných foriem prípadových štúdií - výskumných a výučbových. Produkčná a publikačná stránka prípadových štúdií. Postup pri zostavovaní prípadových štúdií.