Management a společenská odpovědnost podniků - Dvořák, Jiří
Vymedzenie pojmov a súčasný stav poznania. Manažment a životné prostredie. Výsledky výskumu z oblasti vplyvu osobných záujmov manažmentu na rozhodovanie spoločnosti.