Globalizácia, exponenciálny rast a sociálny chaos-globálne hrozby 21. storočia - Volner, Štefan
Príčiny a základy globálnych hrozieb a rizík. Technologická, ekonomická a finančná globalizácia. Zložitosť skúmania nebezpečenstva exponenciálneho rastu. Globálny sociálny chaos.