Liberalization of the agriculture trade in the WTO with externalization on domestic supports - Fojtíková, Lenka
Proces liberalizácie svetového obchodu, ku ktorému dochádza v oblasti poľnohospodárskeho sektoru. Metodika WTO, jej definícia domácich podpôr v oblasti poľnohospodárstva a jej reformný proces. Grafické znázornenie vývoja svetového poľnohospodárskeho obchodu od roku 1985 do roku 2005