Subsidies for the organic agriculture - Jánský, Jaroslav
Vplyv podpôr na rozvoj ekologického poľnohospodárstva v Česku a vybraných krajinách EÚ. Výška podpôr do ekologického poľnohospodárstva v Česku stúpa (podpory v roku 2004 boli takmer 6-násobné oproti podporám v roku 1998). V súvislosti s rastúcimi podporami zvyšuje sa aj počet ekologicky podnikajúcich poľnohospodárskych podnikov a percento obhospodarovanej pôdy ekologickým spôsobom.