The conditions of organic market development - Živělová, Iva
Posúdenie súčasného stavu odbytu vybraných bioproduktov v podmienkach ČR. Analýza odbytu bioproduktov bola uskutočnená podľa štruktúry rastlinných a živočíšnych výrobkov s využitím kvantitatívnych a kvalitatívnych hodnotiacich parametrov, ako napr. množstvo produkcie, ceny, podmienky odbytu a využité distribučné cesty. Faktory ovplyvňujúce záujem spotrebiteľov o biopotraviny a predajcov biopotravín.