Global architecture of marketing information systems - Dařena, František
Skúmanie informačných systémov, ktoré môžu byť nasadené v procese marketingového plánovania. Popis globálnej štruktúry marketingového informačného systému. Pozornosť je venovaná nielen marketingovým procesom, ala aj technológiám, ktoré môžu byť použité v jednotlivých subsystémoch marketingového informačného systému. Výsledkom je architektúra integrujúca jednotlivé izolované marketingové aplikácie do jedného zrozumiteľného rámca.