Analýza obchodných praktík humanitárneho kompenzačného programu OSN "Ropa za potraviny" - Svobodová, Valéria
Nesprávne a nedostatočné využitie možností humanitárnej pomoci "Ropa za potraviny". Exportná a importná stránka programu Ropa za potraviny.