Subjekty a formy podpory doktorandského štúdia - Neubauerová, Erika, 1968-
Doktorand ako študent, pedagóg, zamestnanec a výskumný pracovník v jednej osobe. Podpora zo strany Európskej únie ako nadnárodnej vládnej autority. Programy Európskej únie na podporu vedy, výskumu a vzdelávania. Podpora zo strany štátu. Podpora doktorandského štúdia z regionálnej a miestnej vládnej úrovne. Formy podpory doktorandského štúdia.