Účtovná závierka a jej zostavenie v kontexte novely štandardu IAS 1 - Tumpach, Miloš, 1970-
Novela štandardu IAS 1 - Prezentácia účtovnej závierky. Tento štandard je kľúčový nielen pre prezentáciu, ale aj zostavenie účtovnej závierky podľa IFRS - rámcovo upravuje jej štruktúru a obsah. Novinka štandardu - zavedenie koncepcie "komplexného výsledku" (comprehensive income). Charakteristika a úloha komplexného výsledku.