Dôsledky novej ekonomiky - Černáková, Ivana
Spôsob ako dosiahnuť prosperitu. Ekonomický rast vedie k väčšej ekonomickej prosperite. Zvyšovaním sa ekonomickej prosperity sa zlepšuje život tých, ktorí sa podieľajú na tomto systéme. Bez ekonomického rastu nie je možné dosiahnuť blahobyt. Štúdium zdrojov a spôsobov zvyšovania ekonomického rastu môže ekonómov, vedcov a politikov priviesť na správnu cestu k ekonomickej prosperite. Teóriám ekonomického rastu sa venujeme v podstatne miere, ale stále úplne nerozumieme tomuto problému.