Cez pomýlené priority k euru - Jaroš, Martin
Rozpočet na rok 2008 potláča sociálnu politiku a školstvo a nahráva farmárom. Rozpočet schválený vládou zatláča do úzadia niektoré proklamované priority - napr. vedu a vzdelávanie a paradoxne aj sociálnu oblasť. Farmári verzus inteligencia. Riziká, obsah a forma rozpočtu. Výdavkové priority rozpočtu.