Vplyv človeka na bezpečnosť systémov - Sabo, Milan
Význam ľudského faktora v pracovnom procese a jeho vplyv na spoľahlivosť a bezpečnosť systémov. Porovnanie vlastností človeka a stroja. Spoľahlivosť a bezpečnosť človeka. Výskumy vzťahujúce sa na chybné konanie človeka. Príčiny chybného konania človeka. Dôležitosť skúmania ľudských chýb a z toho vyplývajúcich zlyhaní či nehôd z pohľadu ochrany a bezpečnosti zdravia.