Vývoj a perspektívy svetovej ekonomiky Globálna konkurencieschopnosť a energetická a demografická kríza - Belmiloud, Majid
Recenzia na publikáciu Globálna konkurencieschopnosť a energetická a demografická kríza. Publikácia si kladie za cieľ informovať čitateľa o problémoch a príležitostiach, rizikách a neistotách, ktoré súvisia s chodom svetovej ekonomiky a to nielen v kontexte globalizácie ale predovšetkým v kontexte rozvoja informačných a komunikačných technológií.