Stav a vývoj bankového sektora Slovenskej republiky v období rokov 2000 až 2003 - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Vývoj bankového sektora, proces jeho reštrukturalizácie a privatizácie v období rokov 2000-2003. Príprava nových právnych noriem v súlade s požiadavkami zosúladenia slovenského bankového práva s finančným právom Európskej únie.