Správa o plnení Národného plánu zavedenia eura v Slovenskej republike k 30. júnu 2007
Zhodnotenie obdobia od 1. januára 2007 do 30. júna 2007 z makroekonomického hľadiska. Stav plnenia úloh z Národného plánu zavedenia eura v SR. Prieskum na tému zavedenia eura. Najdôležitejšie úlohy na obdobie do 31. decembra 2007.