Kvalita na vrcholu rozhoduje - Dobeš, Richard
Jednou z mála oblastí, kde je ešte možné konkurenciu dlhodobo predstihnúť, je kvalita manažmentu. Výskum Unesco zistil, že 25 percent študentov sa pripravuje na profesie, ktoré o desať rokov nebudú existovať. Analýza príčin, prečo sa veľká cašť vrcholových manažérov nezúčastňuje na rozvojových projektoch. Hlavné dôvody - nedostatok času, strach, ignorácia, pohodlnosť. Možné riešenia tejto situácie.