Predmet účtovníctva podnikateľských subjektov - Maděra, František
Otázky legislatívneho vymedzenia predmetu účtovníctva v SR na praktickom príklade. Porovnanie úpravy predmetu účtovníctva podľa zákona o účtovníctve a Obchodného zákonníka.