Zaistenie čistej investície v zahraničnej jednotke a podnikové kombinácie - Mokošová, Daša, 1979-
V dňoch 29. a 30. augusta 2007 bola naplánovaná pravidelná výročná IFRS konferencia, ktorú poriada IASCF tento rok v Singapúre. Prehľad noviniek, zmien a novelizácií.