Zákon o vlastníctve bytov a nebytových priestorov s komentárom - Zimmermann, Ján
Zákon NR SR č. 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v znení ďalších zákonov a zákona č. 268/2007 Z.z. a zákona č. 325/2007 Z.z.