Zamestnávanie občanov EÚ - povinnosti zamestnávateľa - Cingelová, Zuzana
Vstup SR do EÚ znamenal nielen možnosť vycestovať za prácou do iných členských krajín, ale pre slovenských zamestávateľov aj vznik nových povinností súvisiacich so zamestnávaním občanov týchto krajín. Povinnosti zamestnávateľa voči Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny. Zamestnanie cudzinca, ktorý nie je občanom EÚ a je rodinným príslušníkom občana EÚ. Formulár E 101.