Aplikácia spektrálnej analýzy na prognózu časového radu vybratej poľnohospodárskej komodity - Viktorínová, Božena
Prognóza producentských cien potravinárskej pšenice na obdobie január až november 2007 pomocou spektrálnej analýzy. Metodický postup. Pomocné výpočty a prognóza.