Zkusili jste call centrum? - Kulhánková, Danuše
Marketingový telefonický výskum zabezpečený call centrami. Spolupráca call centier s výskumnými alebo reklamnými agentúrami. Kľúčová úloha operátorov. Zber informácií. Kvalitatívny a kvantitatívny výskum.