Účtovné bilancie na území Slovenska - Feketeová, Renáta, 1974-
Teória vykazovania v účtovníctve. Bilancovanie v účtovníctve. Bilancie v účtovníctve na území Slovenska z historického hľadiska. Účtovná evidencia na Slovensku do prvej svetovej vojny. Bilancie v účtovníctve na Slovensku v medzivojnovom období a po druhej svetovej vojne. Bilančné teórie.