Význam HRT II (Heidelberg retina tomograph) a perimetra Octopus 101 pri glaukómovom ochorení - Ferková, Sylvia
V rokoch 2003-2005 bolo na Klinike oftalmológie LF UK a FNsP v Bratislave sledovaných 77 osôb - 154 očí. Prístroje použité pri vyšetrovaní. Heidelberg retina tomograph - HRT II, Perimeter Octopus 101 - charakteristika a použitie prístrojov. Štatistická analýza získaných údajov. Použitie programu Statgraphics plus, program so základnými štatistickými metódami. Použité štatistické metódy - lineárna párová a viacnásobná regresia. Výsledky a diskusia.