Meranie efektívnosti prípravy pracovníkov v organizácii - Füzyová, Ľubica
Systémy vzdelávania pracovníkov - súčasť riadenia ľudských zdrojov. Vytváranie podmienok pre rozvoj kvalifikovanosti - predpoklad efektívneho vzdelávania. Ciele vzdelávania. Prínos vzdelávania pre organizáciu. Analýza rovnováhy nákladov a výnosov. Odhadovaná kvalita programu.