Sladit grafiku a funkčnost obalů není vůbec snadné - Vrátil, Jan
Spolupráca konštruktérov a grafikov pri návrhu obalu výrobku. Trendy v dizajne a konštrukcii. Pevnosť ako jedna z dôležitých vlastností retailových obalov. Originalita, zážitok a možnosť opakovaného použitia marketingových obalov. Obal, ktorý dotvára produkt a tak sa stáva komplementárnym k produktu.