Marketing na hraně zákona - Štajer, Libor
Guerilla marketing a product placement ako marketingové aktivity, ktoré často prekračujú zákon. Pojem guerilla marketing a konkrétne príklady guerillových marketingových akcií z praxe. Riziká guerillových akcií. Posudzovanie guerilla marketingu z pohľadu verejného práva a z pohľadu súkromného práva. Príprava novej európskej smernice "Audiovizuálne mediálne služby bez hraníc", ktorá bude regulovať product placement v praxi.