Koučink není terapie - Schilderová, Lenka
Otázky týkajúce sa koučingu. Čo je koučing. Využívanie koučingu pre dosiahnutie určitého výkonu alebo cieľa. Niektoré psychologické bariéry, koré bránia pri dosiahnutí cieľa. Koučing nie je terapia. Rozdiely medzi terapiou a koučingom.