Využitie poistnej matematiky v zdravotnom a nemocenskom poistení - Škrovánková, Petra, 1981-
Analýza súčasnej situácie v zdravotnom a nemocenskom poistení a poukázanie na možnosti využitia poistno-matematických metód v tejto oblasti. Charakteristika zdravotného a nemocenského poistenia. Využitie poistnej matematiky v nemocenskom poistení. Prítomné hodnoty nemocenských dávok.