Vykazovanie vlastného imania v účtovnej závierke - Mateášová, Martina, 1979-
Súčasti účtovnej závierky. Vykazovanie vlastného imania v súvahe. Zložky súvahy. Informácie o priaznivom či nepriaznivom výsledku hospodárenia vo výkaze ziskov a strát. Vykazovanie vlastného imania v poznámkach. Vzor zostavenia prehľadu zmien vlastného imania.