Výsledok hospodárenia - Mateášová, Martina, 1979-
Účtovanie nerozdeleného zisku minulých rokov na účte 428. Účtovanie neuhradenej straty minulých rokov na účte 429. Účtovanie dodatočných daní z príjmov za predchádzajúce roky. Účtovanie zníženia výšky záväzku alebo zániku záväzku v prospech účtu 688. Neuhradená strata minulých rokov. Výsledok hospodárenia za účtovné obdobie.