Informačná bezpečnosť v prostredí elektronického vzdelávania - Rublík, Martin
Pojem informačná bezpečnosť. Otázky korektného používania informačného systému. Hrozby špecifické pre elektronické vzdelávanie. Zložitá správa informačného systému manažmentu výučby. Nedostatočné zabezpečenie výukových materiálov a testov. Podvádzanie pri elektronických testoch. Krádež identity študenta, zneužitie osobných údajov. DoS útoky.