Vývoj integrácie informačných systémov podnikov - Zajko, Marián
Analýza foriem integrácie aplikácií ERP organizácie a medzi ERP organizácií, štruktúrou a funkciami integračnej a aplikačnej platformy SAP NetWeaver a jej využitím na transformáciu existujúcej architektúry informačného systému spoločnosti na službovo orientovanej architektúru.