11. medzinárodná vedecká konferencia AIESA 2007 - Budovanie spoločnosti založenej na vedomostiach Fakulta hospodárskej informatiky Ekonomická univerzita v Bratislave 17.-18. máj 2007 - Pardelová, Ružena
Informácia o Medzinárodnej vedeckej konferencii AIESA - budovanie spoločnosti založenej na vedomostiach, ktorá sa konala v dňoch 17-18. mája 2007