Kvalitné ľudské zdroje-základ konkurenčnej schopnosti podniku - Gregorová, Elena
Charakteristika ľudského kapitálu. Efektívnosť využívania ľudských zdrojov a produktivita práce. Ľudské zdroje a konkurenčná výhoda podniku. Motivačný systém a rozvoj ľudského potenciálu.