Karpatský euroregión - stratégia rozvoja (na príklade participácie Ukrajinskej časti Karpatského euroregiónu) - Gangur, Mykhaylo
Rozvoj služieb v Zakarpatskej oblasti. Historické míľniky rozvoja cestovného ruchu v danom regióne. Charakteristika regionálnej stratégie rozvoja do roku 2015.