Hamletovská otázka pre investorov - Bondora, Juraj
Téma energetických úspor v stavebníctve sa stala veľmi diskutovanou otázkou súčasnosti. Individuálni aj komerční investori váhajú a osveta medzi občanmi postupuje pomaly. Dilema - obnovovať staré alebo postaviť nové. Problém financií pre obce a mestá. Zatepľovanie nie je regenerácia. Energeticky pasívne a energeticky úsporné novostavby.