Postavenie a kompetencie regionálnych inštitúcií verejnej zdravotníckej politiky v Slovenskej republike - Štrangfeldová, Jana
Prehľad kľúčových zákonov v oblasti zdravia prijatých Národnou radou Slovenskej republiky. Organizačný diagram systému zdravotníctva na Slovensku v roku 2005. Kompetencie, úlohy a povinnosti subjektov regionálnej zdravotníckej politiky - vyšší územný celok, regionálne úrady verejného zdravotníctva. Kompetencie a konflikt pri tvorbe zdravotníckej politiky.