Makroekonomické východiská rozvoja cestovného ruchu v podmienkach Európskej únie - Piteková, Jana
Analýza a prognóza makroekonomického vývoja Slovenska. Makroekonomické ukazovatele SR v rokoch 1993-2006. Komparácia základných makroekonomických ukazovateľov krajín V4. Stabilita makroekonomického prostredia na Slovensku. Súčasná makroekonomická stabilita je dobrým základom pre plnenie strategických cieľov cestovného ruchu. Makroekonomická prognóza. Vybrané problémy Konvergenčného programu Slovenska na roky 2005-2010.