Vývojové trendy v ekonomike a spoločnosti z hľadiska vplyvu na cestovný ruch - Malachovský, Andrej
Vývojové trendy v ekonomike Slovenska. Vývojové trendy spoločnosti na Slovensku. Vplyvy ekonomického a spoločenského prostredia na rozvoj cestovného ruch na Slovensku.