Banková fúzia a vznik UniCredit Bank Slovakia - Jánošová, Veronika, 1953-
Predpoklady ekonomickej výhodnosti fúzie podnikov. Fúzia UniBanky a.s. a HVB Bank Slovakia a.s. a vznik UniCredit Bank Slovakia. Očakávané efekty spojenia bánk.