Súčasné prístupy ku komplexnému manažmentu informačnej bezpečnosti - Kastl, Daniel
Prístupy k manažmentu informačnej bezpečnosti z pohľadu známych inštitúcií a odborníkov na túto oblasť. Kľúčové body jednotlivých koncepcií. Zdokumentovanie konvergencie prístupov do relatívne jednotného všeobecne uznávaného prístupu. Poukázanie na kľúčové otázky na riešenie v budúcnosti