Príspevok J. A. Schumpetera k otázkam hospodárskeho rozvoja - Lábaj, Martin, 1982-
Rozdielne prístupy teórií hospodárskeho rozvoja k formulovaniu problémov a predmetu svojho záujmu. Vysvetlenie teórie hospodárskeho rozvoja podľa A. Schumpetera a poukázanie na posun v chápaní teórie v endogénnych teóriách rastu rozpracovanými Paulom Romerom a Robertom Lucasom vo vzťahu k Schumpeterovej teórii hospodárskeho rozvoja.