Multidimenzionálne škálovanie a pozičné mapy ako jeden z nástrojov na určenie trhovej pozície značky - Lukačovičová, Zuzana
Problematika multidimenzionálneho škálovania a využitie metódy pozičných máp v rámci analýzy značky Budiš ako značky minerálnej vody s dominantným postavením na trhu minerálnych vôd. Výsledky vlastného dotazníkového prieskumu na predmetnú tému.